info@remieconsultants.nl

KUNNEN WIJ U AANBIEDEN:

Nieuws Interviews KUNNEN WIJ U AANBIEDEN:
KUNNEN WIJ U AANBIEDEN:

Een kleine selectie uit ons aanbod gekwalificeerde kandidaten:

Bij Remie Consultants beschikken wij over een uitgebreide database met gekwalificeerde kandidaten op het gebied van Bouw, ICT, Marketing, etc.. In onderstaande bijlage vindt u 4 kandidaten die wij deze keer speciaal voor u geselecteerd hebben in diverse vakgebieden:

'Een uitgebreide database met gekwalificeerde kandidaten'

Kandidaat 1 Marketing&Communicatie Manager:

Marketing&Communicatie: Regio: Oost-Nederland, Beschikbaarheid: In Overleg, Leeftijd 40 jaar, Opleiding: HBO.

Onze kandidaat is een gedreven M&C expert met ruime ervaring in ontwikkelen & implementeren van corporate design. Van daaruit corporate identity & image opbouwen en het ontwikkelen M&C strategie alsmede het opstellen M&C plan. Zij is ook verantwoordelijk voor het opstellen M&C budget, de organisatie & participatie van (inter)nationale beurzen, congressen en evenementen. Haar overige activiteiten waar zij als M&C manager ervaring in heeft zijn o.a. de marktontwikkelingen volgen, analyse van de concurrentie, vertalingen van teksten, cursussen-en scholingsbeleid ontwikkelen, persberichten schrijven/redigeren, contacten met journalisten / vakpers onderhouden, bewaking CI en CD in de breedste zin des woords en voorlichting m.b.t. Voith.

Kandidaat 2 Bouwkundig Projectleider Ontwikkeling:

 

Bouwkundig Projectleider Ontwikkeling: Regio: Achterhoek, Beschikbaarheid: Per Direct, Leeftijd 45 jaar, Opleiding: HBO.

Zeer ervaren vastgoedontwikkelaar/vastgoedmanager in de woningbouw en het commerciële vastgoed. Als initiator bij de laatste werkgever meegeholpen aan de ontwikkeling en implementatie van een kwaliteit controle systeem gebaseerd op de fasering in het ontwikkelproces. Als een gestructureerde teamplayer dit samen met de KAM medewerker onderdeel laten worden van de ISO kwaliteitsnormering. Het systeem is een middel om met name de financiële en praktische risico’s voor de onderneming vroegtijdig in kaart te brengen. Duidelijke eigen visie op de energetische aspecten van het toekomstige en bestaande vastgoed. Het “anders denken” (BIM/LEAN) processen geïntroduceerd binnen een aantal nieuwe bestemmingsplannen is bij hem bekend. Zaken als UAVgc, LEAN, BIM, PPS constructies, CPO trajecten e.d. zijn hem niet vreemd. Tevens is hij een gedegen techneut met praktische bouwkundige kennis en ervaring. Competenties: Creatief, accuraat, pragmatisch, realistisch, proactief, positief, discreet, collegiaal en zelfstandig.

 

 

‘Als werkzoekende,  moet je meer moeite doen om een werkgever te overtuigen van je kwaliteiten’

Kandidaat 3 Bouwkostendeskundige: 

 

Bouwkostendeskundige: Regio: Deventer, Beschikbaarheid: Per Direct, Leeftijd 43 jaar, Opleiding: HBO.

Onze zeer ervaren bouwkostendeskundige heeft een goed financieel inzicht en een praktische instelling,  hij beschikt over een sterk analytisch vermogen, is communicatief- en besluitvaardig. Hij heeft kostenraming gemaakt van grote utiliteitsbouwwerken t.b.v. de gezondheidszorg, onderwijs en retail.  Daarbij maakte hij gebruik van calculatiepakketten zoals Ibis-Trad, Kraan en Baan. Hij werkt graag in teamverband, maar kan ook individueel acteren. Ander bijzondere eigenschappen zijn: administratief goed onderlegd, nauwkeurig, resultaat gericht, sterk in het meedenken en oprecht in advisering. 

 

Kandidaat 4 Revit/Bim Modelleur:

 

Revit/Bim Modelleur: Regio: Twente, Beschikbaarheid: Per Direct, Leeftijd: 46 jaar, Opleiding: MBO+

Ervaren bouwkundig Projectvoorbereider/Tekenaar met kennis van Revit (5 jaar) en de laatste regelgeving. Hij heeft ambitie om zich verder te ontwikkelen in het bouw-, automatiserings- en BIM/LEAN  proces. Persoonlijke eigenschappen kenmerken zich als: zelfstandig, flexibel, creatief, accuraat, teamplayer, klantgericht, stressbestendig, enthousiast en leergierig. Deze kenmerken komen het best tot zijn recht bij een bedrijf met een prettige, collegiale sfeer en liefde voor het vak.

 

INFO: REMIE CONSULTANTS BV -  HUMPHREY REMIE: 074 – 711 02 07 / 06- 411 75 443